Wat kan je van Zorg Visie Twente verwachten?

Arbeidsbemiddeling in de werkrichting die bij jou past

Wat kan je van Zorg Visie Twente verwachten?

Binnen ZVTwente bieden wij arbeidsgerichte dagbesteding en ambulante begeleiding aan huis aan. Door onze persoonlijke benadering, zowel binnen de dagbesteding als binnen de ambulante begeleiding, onderzoeken we samen met jou uit waar je behoeftes liggen en waar wij jou mee kunnen helpen.

Binnen onze dagbesteding stellen we gezamenlijk doelen op. Doelen die gesteld worden verschillen natuurlijk per persoon. Denk hierbij aan het vergroten van je sociale contacten, weer ritme opdoen, het werken aan werknemersvaardigheden. Ook kan een doel zijn om een fijne, geschikte dagbesteding te vinden, waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en ondertussen profiteert van de collegialiteit en fijne sfeer binnen onze dagbestedingslocatie. Activiteiten die ZVTwente aanbiedt binnen diverse branches zijn o.a. op het gebied van ICT, design, schilderen, tekenen of hardware reparatie.

Door onze flexibiliteit in activiteiten is het mogelijk om een plek te creëren waar jij de ruimte hebt om te groeien als persoon. Heb je meer tijd nodig om een opdracht af te ronden, of heb je behoefte aan meer uitleg of een herhaling daarvan? Geen probleem, daar zijn wij voor! Door deze ruimte te creëren bieden we je de kans om meer uit jezelf te halen.

Ambulante begeleiding aan huis

Ook wanneer je op zoek bent naar ondersteuning in het dagelijks leven op het gebied van financiën, het vinden van een passende daginvulling, of begeleiding in de huiselijke relaties of huisvesting, kan je hiervoor bij ons terecht. Ons team bestaat uit meerdere coaches met ieder hun eigen specialisme. Zo is er altijd wel een coach waar jij een klik mee hebt. Het is erg belangrijk om een klik te hebben met je begeleider, om je verhaal kwijt te kunnen en altijd een gevoel te hebben dat je op je ambulant begeleider terug kunt vallen.

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende dagbesteding of ambulante begeleiding? Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking. Wij denken graag met je mee.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep