Over ZVTwente

Begeleding afgestemd op jouw behoeftes

Over ZVTwente

ZVTwente ‘’Zorg Visie Twente’’ is een zorgorganisatie gevestigd in Enschede en actief in heel Twente. ZVTwente richt zich op het aanbieden van arbeidsgerichte dagbesteding. Dit binnen binnen diverse branches. Daarnaast bieden wij cliënten ambulante begeleiding aan en de mogelijkheid om onder begeleiding te wonen.

Samen met jou brengen we je hulpvraag in kaart en stellen we samen doelen waaraan we kunnen werken. Onze begeleiders staan altijd voor je klaar en kunnen je ondersteuning bieden in het dagelijks leven. ZVTwente staat bekend om de laagdrempeligheid en de competentiegerichte werkwijze. We kijken naar wat jij nodig hebt als persoon en zullen jou hierin vraaggericht ondersteunen.

Ben je vanuit de dagbesteding op zoek naar doorgroeimogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze dochteronderneming RVTwente ‘’Re-integratie Visie Twente’’. biedt de mogelijkheid om waar mogelijk de stap naar re-integratie te maken. Dit gaat altijd in samenspraak met het UWV of met de gemeente waarin jij woonachtig bent. Re-integratie heeft als doel om uiteindelijk de stap naar betaalde arbeid te maken. Het grote voordeel van ons totaal aanbod is dat je niet verplicht hoeft te wisselen van organisatie maar voor alle zaken omtrent dagbesteding, ambulante begeleiding of re-integratie bij ons terecht kunt. Spreekt ons aanbod jou aan? Neem dan vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.

administratie_banner

Benieuwd wat ZVTwente voor jou kan betekenen?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep