Krista

De ervaring van mensen binnen ZVTwente:

Krista:

krista

“Ik vind het hier leuk. Ik ben hier nu ongeveer een jaar en ontwerp websites. Ik heb ook een eigen website, om informatie te geven over verschillende, vaak minder bekende psychiatrische beperkingen. Hierdoor kunnen mensen beter begrijpen waarom iemand zich op een bepaalde manier gedraagt, waardoor er meer acceptatie kan ontstaan.
Ook maak ik een website over autisme voor het bedrijf en ik krijg ook wel eens opdrachten, zoals nu een festivalticketshop.
Als ik er even niet uitkom, kan ik hier altijd hulp krijgen. De sfeer is gezellig. Mijn vorige werkplek was groot, en er was veel geruzie en geroddel.
Dat heb je hier niet. Mensen gaan respectvol met elkaar om, er is tijd voor een grapje, en als er eens iets is wordt het uitgepraat. En de begeleiding kan altijd meedenken, als het nodig is.
Wat ik ook fijn vind is dat ik met deze vorm van dagbesteding op een gegeven moment iets in de richting van werk kan zoeken. Ik leer hier veel, en dat kan ik later gebruiken.”

ZVTwente

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Neem hieronder contact met ons op

BENIEUWD WAT ZVTWENTE VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep