Dagbesteding

Aan de slag binnen de ICT of administratie?

Op zoek naar een passende dagbesteding?

ZVTwente beschikt over meerdere dagbestedingslocaties aan de Hengelosestraat te Enschede. Binnen ZVTwente bieden wij mogelijkheden om een passende dagbesteding te volgen in een richting die bij jou past. Alle opdrachten worden onder begeleiding aangeboden en kunnen op eigen tempo worden uitgevoerd. Binnen ZVTwente kun je deelnemen aan activiteiten op het gebied van:

  • Programmeren (Java, Javascript, PHP, HTML/CSS)
  • Gameontwikkeling (Unity)
  • 3D & video bewerking (Blender)
  • Design (Photoshop, Illustrator, Indesign)
  • Hardware reparatie & Software installaties
  • Fotografie & fotobewerking
  • Creatieve activiteiten (Tekenen, schilderen, keramiek etc.)

..

ZVTwente werkt nauw samen met een aantal MKB bedrijven uit Twente die de mogelijkheid aanbieden om aan echte klantopdrachten te werken. Dit om de dagbesteding echt arbeidsgericht te maken. Ook steunen wij een aantal goede doelen waarmee jij aan de slag kunt. Wel zijn alle opdrachten onder begeleiding en zonder tijdsdruk. Alle activiteiten kunnen op eigen tempo uitgevoerd worden. Het belangrijkste is dat wat je doet ook een doel heeft. Zo kan het zijn dat je onder begeleiding een logo maakt en de klant voor jouw logo kiest. Of dat je aan een project werkt voor een goed doel en deze uiteindelijk ook echt wordt gebruikt.

Dagbesteding op maat

Wanneer jij je aanmeldt bij ZVTwente, gaan we eerst een gesprek met jou om te kijken wie je bent en in welke richting je graag aan de slag zou willen. Ook kijken we samen naar jouw beperkingen, zodat wij hier rekening kunnen houden en hierin waar nodig ondersteuning kunnen bieden. Zo kan het zijn dat je liever zelfstandig werkt of liever in groepsverband. Beide is mogelijk. Ook wanneer je misschien net een keer vaker uitleg nodig hebt, is dit geen probleem. Er zijn dagelijks begeleiders op onze dagbesteding aanwezig die jou hierin graag ondersteunen.

Van dagbesteding naar re-integratie

ZVTwente is een dochteronderneming van RVTwente. RVTwente staat voor ”Re-integratie Visie Twente” en is een re-integratiebureau. Wanneer jij je voldoende hebt ontwikkeld binnen de dagbesteding, kunnen wij in overleg en waar mogelijk de stap richting re-integratie maken. Dit gaat in samenwerking met het UWV of met de gemeente waarin jij woonachtig bent. Kortom, we kunnen gezamenlijk doelen stellen en toewerken naar een volgende stap op jou eigen tempo.

Direct in contact met jouw gemeente via Samen14.nl 

Wil je weten of je vanuit jou gemeente in aanmerking komt voor het volgen van dagbesteding? Dan kan je contact opnemen met de gemeente waarin jij woonachtig bent. Klik hier voor alle contactgegevens binnen de 14 Twentse gemeentes.

Staat de Gemeente waarin jij woonachtig bent hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer je het lastig vindt om zelf met de gemeente contact op te nemen, helpen wij jou hier graag bij. Wij zijn dagelijks te bereiken op 053 – 208 40 88. Ook kan je het contact formulier op onze website invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

ZVTwente:

  • Geen wachtlijsten

  • Vrijblijvende kennismaking

  • Vaste begeleiders

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Onze Leerwerklocatie

14 Twentse gemeenten

2014-r05-twente-b

Ambt-Delden
Aadorp
Agelo
Albergen
Almelo
Azelo
Beckum
Bentelo
Beuningen
Boekelo (Enschede)
Boekelo (Haaksbergen)
Borne
Bornerbroek
Brammelo
Breklenkamp

Bruinehaar
Buurse
Daarle
Daarlerveen
Delden
Deldenerbroek
De Lutte
Denekamp
Den Ham
Deurningen
Diepenheim
Dulder
Elsen
Enschede
Enter

Eppenzolder
Fleringen
Geesteren
Geerdijk
Glane
Glane-Beekhoek
Glanerbrug
Goor
Haaksbergen
Haarle
Harbrinkhoek
Hengelo
Hengevelde
Herike
Hertme

Hezingen
Hoge Hexel
Holthuizen
Hulsen
Langeveen
Lattrop
Lemselo
Lonneker
Losser
Mariaparochie
Mander
Manderveen
Markelo
Markvelde
Marle

Noord Deurningen
Notter
Nijverdal
Oele
Oldenzaal
Ootmarsum
Oud Ootmarsum
Overdinkel
Rectum
Reutum
Rijssen
Rossum
Saasveld
Sint Isidorushoeve
Stepelo

Stokkum
Tilligte
Tubbergen
Usselo
Vasse
Vriezenveen
Vroomshoop
Weerselo
Westerhaar-Vriezenveensewijk
Wiene
Wierden
Ypelo
Zenderen
Zuna

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep