Dagbesteding Sportclub

Aan de slag binnen Sportclub Enschede

Sportclub Enschede

Ben je sportief aangelegd en zoek je een interessante dagbesteding? Bij sportclub Enschede bieden we een uitdagende, sportieve dagbesteding die werk met beweging combineert. Je bevind je in een sportieve atmosfeer en een hechte vereniging met veel sociale contacten. Sportclub Enschede bestaat al meer dan 100 jaar en heeft een hechte kern van voetballers en trainers. Zowel jong als oud komen hier regelmatig een balletje trappen op verschillende niveaus, van recreanten tot serieuze competities.

Tijdens de dagbesteding bij Sportclub Enschede maak jij je nuttig in verschillende activiteiten rondom de sportclub. Zo kan je ondersteunen bij bardiensten, maar ook assisteren tijdens trainingen en wedstrijden. Je wordt begeleid door ervaren trainers en medewerkers die jou graag de fijne kneepjes van dit vak leren. Op deze manier word je betrokken bij het wel en wee van Sportclub Enschede en ervaar je de voordelen van de sociale contacten en activiteiten die komen kijken bij binnen Sportclub Enschede.

Bel mij terug

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep