Dagbesteding Piekfyn

Computerreparatie

Dagbesteding ”Piekfyn”

In samenwerking met Piekfyn biedt ZVTwente de mogelijkheid aan om deel te nemen aan diverse activiteiten door middel van dagbesteding. Binnen onze dagbesteding kan je diverse activiteiten volgen zonder druk en wordt er gekeken naar wat jij leuk vindt en wat het beste bij jou past. Het belangrijkste is dat jij een leuke daginvulling hebt binnen jouw interesses. Er is dagelijks begeleiding aanwezig om te ondersteunen in persoonlijke vraagstukken of voor extra uitleg.

Netwerkbeveiliging & overige systemen

Binnen Piekfyn zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van netwerkbeveiliging. Ook wanneer je aan de slag wil met software installaties of hardware, ben je bij Piekfyn aan het juiste adres.

Led binnentuintjes

Piekfyn maakt voor diverse MKB bedrijven binnentuintjes die groeien op led verlichting. Zo kan je aan de slag met het mooi maken van de binnentuintjes en het installeren van de benodigde elektra. Hiervoor moet gesoldeerd worden. Daarnaast is het mogelijk de binnentuintjes op afstand te monitoren door het gebruik van een respberry pi. Kortom, een interessant project voor de technische mensen onder ons!

Vrijblijvend kennismaken 

Spreekt het aanbod binnen Piekfyn jou aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Het is altijd mogelijk een dagje mee te lopen om te kijken of de activiteiten ook bij jou passen en om een beter beeld te krijgen van de dagbesteding binnen Piekfyn.

Bel mij terug

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep