Dagbesteding Oldenzaal

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Dagbesteding Oldenzaal

Met de juiste dagbesteding voor jou in Oldenzaal kan ook jij op een zinvolle wijze je dag invullen. We willen allemaal deelnemen aan de maatschappij, maar dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Deelname aan de samenleving hoeft niet altijd een betaalde baan te betekenen. Jij in Oldenzaal kunt met de juiste vorm van dagbesteding je steentje bijdragen en er ook zelf beter van worden. Dat is wat wij je aanbieden bij ZVTwente. Wij kijken naar wie jij bent, wat je interesses zijn, welke vaardigheden je hebt en wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Zo kunnen we jou in Oldenzaal een dagbesteding aanbieden die bij je past en waar je meerwaarde uit haalt.

Zoek jij in Oldenzaal de juiste plek voor dagbesteding?

Iedereen is anders en heeft een eigen hulpvraag. Wij vinden dat als je je inzet voor een zinvolle dagbesteding, je daar ook echt beter van moet worden. Bij ons werk je binnen een veilige omgeving, waar er rekening wordt gehouden met jouw behoeften. Je werkt zoveel mogelijk binnen je eigen interesses en op je eigen tempo. Zo kan je je bestaande vaardigheden uitbouwen en nieuwe vaardigheden leren. Je doet nieuwe sociale contacten op en je doet zinvol werk.

Samen met jou kijken we waar je interesses liggen en stemmen we je dagbesteding hierop af. Ben je handig met computers of wil je dit leren, dan is ons ICT-project iets voor jou. Hier kan je leren hoe je websites maakt, hoe je een design vormgeeft of hoe je teksten moet schrijven. Als je liever met je handen werkt, dan kan je bij Sportclub Enschede aan de slag, bijvoorbeeld in het groenonderhoud of in de kantine.

We staan voor je klaar

Als jij in Oldenzaal op zoek bent naar dagbesteding met meerwaarde, dan bieden wij jou dit. Mocht je het aankunnen en ook willen, dan kan je doorstromen naar een re-integratietraject. Je mag altijd contact met ons opnemen, ook als je een keer wilt komen kijken.

We werken arbeidsgericht, maar gaan altijd uit van jouw mogelijkheden. Samen met jou komen we tot een juiste daginvulling.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep