Van dagbesteding naar re-integratie?

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Van dagbesteding naar re-integratie?

Binnen ZVTwente ‘’Zorg Visie Twente’’, bieden wij de mogelijk om aan arbeidsgerelateerde opdrachten te werken binnen jouw interessegebied. Dit wordt ook wel arbeidsgerichte dagbesteding genoemd.

ZVTwente biedt verschillende arbeidsgerichte werkrichtingen aan. Denk hierbij aan webdesign, waar wij jouw creativiteit gebruiken en jou diverse programma’s aanleren, maar waar je ook wordt uitgedaagd je creativiteit anders te gebruiken. Binnen de ICT hebben wij diverse projecten, waarin je leert hoe je een website of webshop kunt maken, maar ook hoe je hardware kunt repareren. Daarnaast hebben wij ook een afdeling voor administratieve werkzaamheden.

Ook wanneer je liever met je handen werkt, kan ZVTwente jou een zinvolle dagbesteding aanbieden. Dit doen wij in samenwerking met andere partijen. Het belangrijkste is dat je iets doet wat je leuk vindt, want dan ben je leerbaar.

Re-integratie “werk fit”

Ben je toe aan een vervolgstap richting re-integratie? Dan brengen we gezamenlijk met jouw zorgaanbieder de mogelijkheden in kaart. Vanuit de dagbesteding is Werkfit de eerste stap naar werk. Werkfit is een traject vanuit het UWV waarin wij kunnen werken aan het versterken van de werknemersvaardigheden, verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en het in kaart brengen van de arbeidsmarktpositie. Kort gezegd is het een voorbereidend traject naar werk. Wanneer je het traject ‘’Werkfit’’ hebt doorlopen, kan je eventueel doorstromen richting een traject ‘’Naar werk”.

Re-integratie “naar werk”

Het traject “Naar werk” heeft als doel om een betaalde baan te vinden. Samen met jouw jobcoach ga je op zoek naar een werkplek die passend is binnen jouw capaciteiten. Ook word je ondersteund met het maken van een CV, het schrijven van een sollicitatiebrief en het zoeken van passende vacatures en aanverwante zaken.

Een betaalde baan

Wanneer je een betaalde baan hebt gevonden, zullen wij jou en de werkgever ondersteunen in het behouden van de betaalde baan. Wanneer jij of de werkgever tegen dingen aanlopen, kunnen ze altijd terugvallen op de jobcoach. Spreekt ons aanbod jou aan? Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan gerust langs om de mogelijkheden voor jou in kaart te brengen.

ZVTwente

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Neem hieronder contact met ons op

BENIEUWD WAT ZVTWENTE VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep