Dagbesteding ICT

Tom linkbuildingDagbesteding is bedoeld voor mensen die een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Er is in Nederland een groot aanbod aan dagbesteding, voor iedereen die wil ontdekken waar zijn kwaliteiten liggen, zich wil ontwikkelen en andere mensen wil ontmoeten. Heeft u een  PGB-budget of Zorg In Natura, dan kunt u deelnemen aan zinvolle dagactiviteiten waarbij rekening gehouden wordt met uw interessegebied en wordt een passende omgeving geboden.

Bent u geïnteresseerd in een dagbesteding met ICT-gerelateerde activiteiten, dan zou u goed kunnen passen binnen  ZVTwente. Daarnaast kunnen wij voor elke cliënt een geschikte plek creëren, rekening houdend met zijn of haar wensen en interesses. Werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn: grafische vormgeving, ontwikkeling van websites of webshops of het schrijven van webteksten.

Wat kan ZVTwente voor jou betekenen?

ZVTwente is een betrouwbare partij die denkt in oplossingen en mogelijkheden. Niets is onmogelijk en alles is bespreekbaar. De cliënten die bij ZVTwente een zinvolle dagbesteding volgen, kunnen in hun eigen tempo hun werkzaamheden op het werkgebied ICT verrichten zonder dat er een tijdslimiet aan vast zit. Door onze ruime ervaring en kennis op het gebied van begeleiden, coachen en motiveren kan ZVTwente haar cliënten de juiste begeleiding aanbieden.

Neem gerust een kijkje binnen dit project.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat ZVTwente voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op waarin we de mogelijkheden bespreken en in een persoonlijk gesprek kunnen uitleggen wat ZVTwente haar klanten kan aanbieden.

ZVTwente staat voor:

  • Laagdrempelig

  • Oplossingsgericht

  • Denken in mogelijkheden

  • Maatwerk

Neem hieronder contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep