Dagbesteding Hengelo

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Dagbesteding Hengelo

Als jij in Hengelo op zoek bent naar een zinvolle dagbesteding, dan bieden wij jou meerdere mogelijkheden. ZVTwente is gevestigd in Enschede en dus gunstig gelegen om jou te ondersteunen in een daginvulling waar je meerwaarde uit haalt. Iedereen wil bijdragen aan de maatschappij, maar voor sommigen is een betaalde baan niet altijd haalbaar. Daarom bieden wij jou in Hengelo een dagbesteding waar ook jij het voordeel mee behaalt. We kijken naar wie jij bent. Wat zijn je interesses, je vaardigheden en wat zijn je sterke en minder sterke kanten? Samen met jou zoeken we naar een dagbesteding die bij je past en die je voordelen geeft die verder reiken dan het werk alleen.

Specifieke dagbesteding voor jou in Hengelo

We zijn allemaal anders en we hebben allemaal onze eigen voorkeuren en vaardigheden. Wie jij bent is ons uitganspunt, als het gaat om een zinvolle daginvulling. Als wij samen met jou achterhaald hebben waar je interesses liggen, dan stemmen we de dagbesteding hierop af. Bij ons werk je in een veilige omgeving, waar je op je eigen tempo en binnen je kunnen werkt.

Je doet zinvol werk bij ons, ook voor jezelf. We geven jou in Hengelo de kans op dagbesteding waar je je al bestaande vaardigheden kunt uitbouwen en nieuwe vaardigheden aan kunt leren. Bij ons doe je nieuwe sociale contacten op en hebben we begrip voor je behoeftes. Werk je graag met computers of wil je dit graag leren, dan is ons ICT-project iets voor je. Hier leer je hoe je websites moet maken, hoe je design moet vormgeven of ga je teksten schrijven. Werk je liever met je handen, dan kan je bij Sportclub Enschede terecht, waar je je bijvoorbeeld kunt bezighouden met groenonderhoud of kantinewerkzaamheden.

Samen het juiste pad bewandelen

Bij ons ben je arbeidsgericht bezig, binnen de grenzen zoals jij die aangeeft. Samen gaan we voor jou in Hengelo op zoek naar de juiste vorm van dagbesteding. Bij ons leer je, doe je nieuwe leuke contacten op en ontwikkel je jezelf. Als de mogelijkheid bestaat en je bent er klaar voor, dan kan je doorstromen naar een re-integratietraject. Neem gerust contact op, ook als je een keer wilt komen kijken.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Neem hieronder contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep