Dagbesteding Enschede

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Dagbesteding Enschede

Meedoen aan de maatschappij, dat is iets wat we allemaal willen. Voor de één houdt dit echter iets anders in dan voor de ander. Bij meedoen aan de maatschappij hoef je niet alleen aan een betaalde baan te denken, er zijn namelijk veel meer mogelijkheden. Dagbesteding is één van die mogelijkheden. In een veilige omgeving neem je deel aan activiteiten. Hierdoor geef je een zinvolle invulling aan je dag en ontmoet je andere mensen. Dagbesteding kan heel breed zijn; afhankelijk van je mogelijkheden en interesses zijn er diverse mogelijkheden voor dagbesteding in Enschede.

Dagbesteding op maat in Enschede

Doordat iedereen uniek is, zal ook elke zorgvraag anders zijn. Bij ZVTwente bieden wij dagbesteding in Enschede op maat. Wij kijken naar jouw persoonlijke mogelijkheden en je interesses. Het deelnemen aan activiteiten kan je gewoon in je eigen tempo doen, er zit geen druk achter. Heb jij interesse in de wereld van ICT en administratie, dan is ons ICT project wellicht iets dat bij jou past.

Binnen ons ICT project kan je leren hoe je een website of webshop maakt. Ook zijn er mogelijkheden tot het schrijven van teksten of het maken van logo’s, briefpapier etc. Werk je liever met je handen? Dan is project Sportclub Enschede een geschikte optie. Binnen Sportclub Enschede bieden wij de mogelijkheid aan te werken in de tuin, onderhoud of in de kantine. Kortom, voor een leuke en tevens zinvolle dagbesteding in Enschede zit je bij ZVTwente goed en kan je kiezen uit verschillende werkvelden. Er is bij ons veel aandacht voor jouw persoonlijke behoeften. Naast dat je bij ons kennis opdoet, vinden wij het ook belangrijk dat je voldoende ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen op andere vlakken. Je bent hier op een veilige manier onder de mensen, dat geeft je de mogelijkheid te oefenen met sociale vaardigheden en ze op die manier te versterken. De activiteiten die wij aanbieden zijn arbeidsgericht. Dit heeft als voordeel dat, mocht je dit willen en aankunnen, je eenvoudig door kunt stromen naar onze re-integratietak via RVTwente. Door middel van een re-integratietraject op maat kan je wellicht in de toekomst de stap naar betaald werk maken.

Vraag naar de mogelijkheden

Lijkt ons aanbod je wat en wil je graag een dagbesteding in Enschede vinden, dan kan je altijd vrijblijvend komen kennismaken en een dagje meelopen om te kijken of ons aanbod bij je past. Samen bekijken we wat wij jou kunnen bieden op het gebied van dagbesteding in de regio Enschede.

ZVTwente staat voor:

  • Laagdrempelig

  • Oplossingsgericht

  • Denken in mogelijkheden

  • Maatwerk

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep