Dagbesteding buiten diverse branches

Mogelijkheden binnen ZVTwente

Dagbesteding binnen diverse branches

Zit je al een tijdje thuis, en is werken op het moment niet mogelijk? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij kijken samen met jou naar je interesses en mogelijkheden en kijken dan of wij een voor jou passende arbeidsgerichte dagbesteding hebben. We bieden de ruimte en vrijheid om te leren en ervaringen op te doen. Dit alles op je eigen manier en tempo, in een richting die bij jou past. In een prettige sfeer krijg je de kans om te leren van je collega’s, maar word je ook begeleid door een deskundig en gemotiveerd team.

Wat kan ZVTwente voor jou betekenen?

Binnen de dagbestedingsactiviteiten van ZVTwente kan je kennis maken met onder andere de ICT- en designbranche. Je leert de vaardigheden die nodig zijn voor het bouwen van een website, webshop en design, maar kunt je ook verdiepen in het beheren van een database. Wanneer je liever hardwarematig aan de slag wilt of je creatieve kant meer wilt ontwikkelen, kan dit binnen onze dagbesteding. Kortom, je kunt binnen diverse branches bij ons een dagbesteding volgen.

Vrijblijvende kennismaking

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden en kansen binnen onze dagbestedingsprojecten? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Tijdens een eerste kennismaking brengen wij jouw wensen in kaart. Je mag uiteraard iemand meenemen naar dit gesprek. Je bent van harte welkom en wij helpen jou graag verder met het vinden van een passende dagbesteding. We laten je graag meer zien van ons team en onze werkplek. Je kunt bij ons terecht voor dagbesteding en ambulante begeleiding.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Neem hieronder contact met ons op

BENIEUWD WAT ZVTWENTE VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep