Dagbesteding Borne

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Dagbesteding Borne

Als jij in Borne op zoek bent naar dagbesteding, dan wil je toch een plek waar je gewaardeerd wordt en waar je jezelf kunt zijn. Iedereen is anders en beschikt over eigen vaardigheden en interesses. Toch willen we allemaal deelnemen aan de maatschappij. Betaald werk is niet voor iedereen weggelegd of simpel te behalen. Daarom bieden wij jou in Borne een dagbesteding waar je de kans krijgt om te werken binnen je interesses en waar je alle mogelijkheid hebt om te groeien. Een zinvolle daginvulling begint met de vraag: wie ben je?

ZVTwente is gevestigd in Enschede, wat dicht in de buurt is. Wij gaan uit van jou als persoon en bieden je werkzaamheden en omstandigheden die jou meerwaarde bieden.

Meer dan alleen dagbesteding voor jou in Borne

Wie ben je, wat zijn je interesses, vaardigheden, sterke kanten en minder sterke kanten? Dit zijn de vragen die we samen met jou gaan beantwoorden. Jij in Borne gaat bij ons een dagbesteding krijgen die bij je past en waar je plezier aan beleeft. We bieden je een veilige omgeving, waar rekening gehouden wordt met je behoeftes. Je werkt bij ons binnen je eigen tempo, zonder onnodige druk.

Misschien vind je het leuk om met computers te werken, of wil je dit graag leren. Dan is ons ICT-project geschikt voor jou. Hier leer je hoe je websites kunt maken, houd je je bezig met design of met het schrijven van teksten. Werk je liever met je handen, dan kunnen we je een plek aanbieden bij Sportclub Enschede. Hier worden je taken aangeboden als bijvoorbeeld groenonderhoud of kantinewerkzaamheden.

Waar wil jij je mee bezighouden?

Als jij in Borne op zoek bent naar dagbesteding, dan gaat het natuurlijk om meer dan werk alleen. Wij geven je alle kans om je te ontwikkelen, te groeien en om nieuwe vaardigheden te leren. Je doet daarnaast ook nieuwe sociale contacten op. Omdat we arbeidsgericht werken, kan het zijn dat je over de mogelijkheid beschikt, als je daar klaar voor bent, om door te stromen naar een re-integratietraject.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of als je een keer wilt komen kijken.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep