Dagbesteding binnen ZVTwente

Uitdagende dagbesteding

Dagbesteding binnen ZVTwente

Ben je op zoek naar een uitdagende dagbesteding waar je, met of zonder kennis, kunt instromen? Dan ben je bij ZVTwente aan het juiste adres. Bij ZVTwente bieden wij diverse dagbestedingsactiviteiten aan op verschillende niveau’s. We hebben diverse hand-outs gemaakt waar je direct mee aan de slag kunt en de programma’s, waar wij mee werken, kunt leren kennen.

Bij ZVTwente hebben wij allemaal activiteitenbegeleiders in dienst met kennis van de activiteiten. Er is dus altijd iemand waar je op terug kunt vallen wanneer je vragen hebt.

Dagbesteding Fotografie

Voor mensen die graag willen leren fotograferen hebben we een fotografieafdeling.
Zo kun je bezig met een eigen portfolio en ga je in groepsverband verschillende fototechnieken eigen maken. De foto’s bewerk je daarna in het fotobewerkingsprogramma Adobe Lightroom. Bij de fotografie-dagbesteding leer je verschillende foto’s maken, zoals bijvoorbeeld productfotografie, portretfotografie en natuurfotografie.

Dagbesteding 3D

Onze 3D-afdeling werkt vooral in het programma Blender. Je kunt werken aan je eigen avatar of je gaat in groepsverband een spel ontwerpen. Ook kun je aan de slag met onze groep gameontwikkelaars om het spel werkend te maken. Dit doen wij in het programma Unity. Wanneer jij je ontwerp klaar hebt, kun je deze ook met onze eigen 3D-printer uitprinten en mee naar huis nemen. Hoe gaaf is dat?

Dagbesteding Programmeren

Binnen de programmeerafdeling ben je bezig met diverse programmeer- en scripttalen. Hierbij kun je denken aan JavaScript, node.js, PHP, HTML, CSS en Java. Je kunt op onze programmeerafdelingen aan je eigen project werken met behulp van onze eigen activiteitenbegeleider / programmeur. Ook is het mogelijk deel te nemen aan verschillende groepsopdrachten. Onze ervaring is dat je het in groepsopdrachten het snelst van elkaar kunt leren.

Dagbesteding Design

Bij de design-activiteit wordt er gewerkt met de CorelDraw Graphics Suite en een aantal andere programma’s. Je kunt binnen de designafdeling verschillende opdrachten doen op diverse niveaus. Zo kun je aan de slag met een aantal basisopdrachten om de programma’s te leren kennen. Ook wanneer je een eigen visitekaartje wilt maken of een complete huisstijl, dan kan onze designer jou daarbij helpen. Er komen zelfs af en toe opdrachten binnen voor goede doelen, waar je dan aan mee kan werken. Hoe gaaf is het als je mee hebt gewerkt aan een webshop die door de klant wordt gebruikt?

Activiteiten:

 • Programmeren
  (Java, Javascript, PHP, HTML/CSS)

 • 3D & video bewerking
  (Blender)

 • Design
  (Photoshop, Illustrator, Indesign)

 • Creatieve activiteiten
  (Tekenen, schilderen, keramiek etc.)

 • Fotografie & fotobewerking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep