Dagbesteding binnen de ICT

Aan de slag binnen de ICT of administratie?

Dagbesteding ICT

ZVTwente beschikt over een ICT afdeling waar veel verschillende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Op deze afdeling worden nieuwe websites ontworpen en gecodeerd, teksten geschreven en logo’s en lay-outs gemaakt. Een groot aanbod van taken met veel mogelijkheden om ervaring op te doen binnen de ICT.
Je krijgt de kans je te specialiseren in één van de werkzaamheden, of kan juist kennis maken met alle facetten van ICT. In overleg kan je werken in teamverband of juist je eigen projecten afronden. Ook als je nog geen ervaring hebt in deze branche is onze dagbesteding in de ICT een prima optie.

We bieden je de ruimte om op je eigen tempo en onder leiding van je collega’s nieuwe vaardigheden aan te leren. We bekijken samen waar je talenten liggen en hoe je deze zou willen ontwikkelen. Zo kan je je toeleggen op één taak binnen onze dagbesteding ICT of juist van alles wat leren. Welke richting je ook kiest, onze dagbesteding in de ICT heeft altijd voldoende handvaten om je te laten groeien in dit werk.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep