Dagbesteding binnen een echt bedrijf

ZVTwente helpt jou graag verder!

Dagbesteding binnen een echt bedrijf

Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding op het gebied van ICT en aanverwante activiteiten? Dan is ZVTwente misschien wel iets voor jou. Wij beschikken over een eigen dagbestedingslocatie in Enschede, waarin wij samenwerken met een aantal MKB-bedrijven die de mogelijkheid aanbieden om onder begeleiding mee te werken aan commerciële acitiviteiten. Ook voor mensen die er nog niet aan toe zijn deel te nemen aan commerciële activiteiten hebben wij een geschikt aanbod. Dit is op de woensdag en de vrijdag. Er worden puur creatieve activiteiten aangeboden in diverse richtingen.

Alle activiteiten binnen ZVTwente worden onder begeleiding aangeboden en natuurlijk zonder enige druk. Wanneer je nog geen ervaring hebt, kan je deze bij ons opdoen. We kijken naar wat jij nodig hebt en houden hier rekening mee. Ook zullen wij gezamenlijk een aantal doelen stellen waar wij samen aan kunnen werken.

Dagbesteding IMTwente

In samenwerking met IMTwente ‘’Internet Marketing Twente’’, bieden wij de mogelijkheid aan om activiteiten te volgen op het gebied van het bouwen van websites/webshops of het schrijven van alle soorten teksten. Ook op het gebied van design zijn er diverse mogelijkheden.

Dagbesteding IT Centre

Wil je graag aan de slag met computers? Dan is IT Centre iets voor jou! IT Centre koopt meerdere computers in, die vervolgens verkoopklaar moeten worden gemaakt. Hier kan jij een rol in spelen. Ook wanneer je graag de advertenties op Marktplaats wilt beheren, kan dit ook in overleg. Ook het repararen van gamecontrollers behoort tot de mogelijkheden. Dit doet IT Centre in samenwerking met Gameshop Twente.

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je op verschillende manier aanmelden. Zo kan je via onze contactpagina het formulier invullen, of je vult het bel-mij-terug formulier in, zodat wij jou kunnen terugbellen. Ook kan je ons rechtstreeks bereiken door te bellen met 053 – 208 40 88. We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep