Dagbesteding Almelo

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Dagbesteding Almelo

Meedoen in de maatschappij, dat is wat we allemaal willen. Voor jou in Almelo kan de juiste dagbestedingsplek dan de juiste start zijn. Om waardevol werk te doen hoeft het niet te gaan om een betaalde baan. Het gaat om wie jij bent, wat je talenten zijn en waar je interesses liggen. Als deze zaken duidelijk zijn en je weet de juiste plek te vinden, dan kan ook jij deelnemen aan de maatschappij, op een manier die ook voor jou meerwaarde heeft. Dat is wat wij je bij ZVTwente willen aanbieden. Dagbesteding voor jou in Almelo betekent een zinvolle invulling van je dag. Een plek waar je je interesses en vaardigheden kunt uitbouwen en waar je nieuwe contacten opdoet.

Dagbesteding voor jou in Almelo waarmee je groeit

Iedereen is anders en beschikt over andere vaardigheden en talenten. Als jij in Almelo op zoek bent naar dagbesteding, dan moet dat wel bij jou aansluiten. Wij geven je een zinvolle invulling aan je dag, die op jouw interesses toegesneden is. We kijken naar wie je bent, wat je leuk vindt om te doen en wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Je deelname aan de activiteiten gaat op jouw tempo, zonder onnodige druk.

We bieden een breed pakket aan werkzaamheden. Ben je handig met computers of wil je dit graag leren, dan is ons ICT-project misschien wat voor je. Hier kan je onder andere leren hoe je een webshop en website maakt. Design of het schrijven van teksten behoort ook tot de mogelijkheden. Het gaat om echt werk, dus wat jij maakt kan je online tegenkomen. Werk je liever met je handen, dan is het mogelijk om ervaring op te doen bij Sportclub Enschede, waar je je bezig houdt met groenonderhoud of kantinewerkzaamheden.

Leren en groeien

Wij bieden jou in Almelo een dagbesteding die veilig is en waar je beter van wordt. Je leert nieuwe vaardigheden en doet nieuwe sociale contacten op. Je werkt arbeidsgericht. Dit betekent dat als je er aan toe bent en de mogelijkheden er zijn, je kunt doorstromen naar een re-integratietraject. Neem vrijblijvend contact op. Je kunt rustig een dagje meelopen, samen bekijken we wat bij jou past.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep