Maatwerk bij ZVTwente

Nieuwsbericht

ZVT Zorg op maat

Maatwerk

Als je een beperking hebt, kun je aanlopen tegen een aantal dingen in het dagelijkse leven waarbij je ondersteuning nodig hebt. Op welk gebied dit is, verschilt natuurlijk per persoon en is altijd maatwerk. Hierdoor is het goed om te kijken welke zorg je nodig hebt en wat het beste bij jou als persoon past. Ondersteuning kan op verschillende vlakken zijn, hierbij kun je denken aan ondersteuning op het gebied van administratie, persoonlijk, dag- en nachtritme of het vinden van een juiste dagbesteding.

Op het gebied van administratie kun je bijvoorbeeld geholpen worden in het ordenen van je post en het overzicht bewaren. Op persoonlijk vlak kunnen er gesprekken worden gevoerd om jou tips te geven hoe je het beste met dingen om kunt gaan. Ook kan het een gesprek zijn waarin je samen met je begeleider kijkt naar de toekomst en hoe je je doelen kunt gaan behalen. Wanneer je aan de slag gaat met bijvoorbeeld een beter dag- en nachtritme, kun je hier tips in krijgen.

Op het gebied van dagbesteding wordt er gezocht naar een plek die bij jou past en wat binnen jouw interesses ligt. Het contact met andere mensen heeft vaak een positief effect op het individu.

Dagbesteding

ZVTwente kan jou ondersteunen in het vinden van de juiste begeleiding en dagbesteding. We beschikken over een ICT-project waarin je ervaring op kunt doen in het maken van websites, webshops, schrijven van teksten en bijvoorbeeld zoekmachine-marketing. Per persoon wordt er gekeken naar waar jij goed in bent en wat het beste past bij jouw kwaliteiten. Ook is het mogelijk in verschillende richtingen mee te lopen om op je eigen tempo een goede keuze te kunnen maken.

Ben je op zoek naar begeleiding of een zinvolle dagbesteding, neem dan gerust een contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep