Ambulante begeleiding

Ondersteuning in het dagelijkse leven?

Ambulante begeleiding op maat

Ben je op zoek naar ambulante begeleiding? Dan kan ZVTwente jou hierin ondersteunen. ZVTwente is een zorgorganisatie gevestigd in Enschede en actief in heel Twente. Binnen ZVTwente kan je terecht voor ambulante begeleiding aan huis, financiën, het vinden van een passende dagbesteding, begeleiding in de huiselijke relaties en huisvesting. ZVTwente beschikt ook over meerdere mogelijkheden als het gaat om de juiste daginvulling. Zo bieden wij arbeidsgerichte dagbesteding aan binnen diverse branches. Hierbij kan je denken aan het maken van websites, webshop, fotografie, design, teksten schrijven, programmeren, tekenen en schilderen.

Wij vinden het erg belangrijk dat je overdag wat te doen hebt, omdat dit je persoonlijke ontwikkeling bevordert. Natuurlijk is dit niet verplicht en gebeurt alles in overleg met jou. Ook wanneer je al een daginvulling hebt, kun je deze natuurlijk behouden.

Binnen de ambulante begeleiding heb je altijd iemand om op terug te vallen en om advies aan te vragen. Als je voor de ambulante begeleiding van ZVTwente kiest, zullen wij samen met jou de hulpvragen in kaart brengen en kijken wat jij als persoon nodig hebt om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven.

..

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer jij je bij ons aanmeldt, zullen we in eerste instantie kijken welke hulpvraag je hebt en of er een indicatie beschikbaar is waarin we jou ambulant kunnen begeleiden. Heb je nog geen indicatie, dan bewandelen wij, afhankelijk van de hulpvraag, samen met jou de weg naar de gemeente om ambulante begeleiding aan te vragen. Hierin mag je altijd iemand meenemen die meegaat om alles in gang te zetten.

Wanneer de indicatie is toegekend, plannen wij met jou op vaste momenten afspraken in, om jou de juiste ondersteuning te bieden.
Lijkt het traject bij ZVTwente je wat en wil je graag vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen op onze website.

Direct in contact met jouw gemeente via Samen14.nl 

Voor vragen over financiering kun je contact opnemen met de gemeente waarin je woonachtig bent. Klik hier voor alle contactgegevens binnen de 14 Twentse gemeentes.

Staat jouw gemeente hier niet tussen of woon je in een andere stad? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

14 TWENTSE GEMEENTEN

2014-r05-twente-b

Ambt-Delden
Aadorp
Agelo
Albergen
Almelo
Azelo
Beckum
Bentelo
Beuningen
Boekelo (Enschede)
Boekelo (Haaksbergen)
Borne
Bornerbroek
Brammelo
Breklenkamp

Bruinehaar
Buurse
Daarle
Daarlerveen
Delden
Deldenerbroek
De Lutte
Denekamp
Den Ham
Deurningen
Diepenheim
Dulder
Elsen
Enschede
Enter

Eppenzolder
Fleringen
Geesteren
Geerdijk
Glane
Glane-Beekhoek
Glanerbrug
Goor
Haaksbergen
Haarle
Harbrinkhoek
Hengelo
Hengevelde
Herike
Hertme

Hezingen
Hoge Hexel
Holthuizen
Hulsen
Langeveen
Lattrop
Lemselo
Lonneker
Losser
Mariaparochie
Mander
Manderveen
Markelo
Markvelde
Marle

Noord Deurningen
Notter
Nijverdal
Oele
Oldenzaal
Ootmarsum
Oud Ootmarsum
Overdinkel
Rectum
Reutum
Rijssen
Rossum
Saasveld
Sint Isidorushoeve
Stepelo

Stokkum
Tilligte
Tubbergen
Usselo
Vasse
Vriezenveen
Vroomshoop
Weerselo
Westerhaar-Vriezenveensewijk
Wiene
Wierden
Ypelo
Zenderen
Zuna

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep