Ambulante begeleiding Oldenzaal

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Ambulante begeleiding Oldenzaal

Wij geven jou brede mogelijkheden voor ambulante begeleiding in Oldenzaal. ZVTwente is gevestigd in Enschede en wij gaan in onze hulpverlening uit van jouw wens tot zelfstandigheid. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om zijn of haar talenten en interesses te kunnen ontwikkelen, en dat de door ons aangeboden begeleiding moet passen bij jou. Onze ambulante begeleiding voor jou in Oldenzaal kan zich uitstrekken over gebieden zoals je financiën, de huisvesting, huiselijke relaties en dagbesteding of re-integratie. Werk en privé gaan tenslotte hand in hand. Jij bepaalt waar je hulp bij nodig hebt en wij stemmen onze begeleiding daarop af. Op deze manier kan je op je eigen tempo en op een optimale manier je vaardigheden te ontwikkelen.

Ambulante begeleiding in Oldenzaal, specifiek op jou afgestemd

Een actief leven en tijd besteden aan je interesses doet iedereen goed. Dit is ons uitgangspunt. Onze ambulante begeleiding in Oldenzaal is gericht op de huiselijke kring, maar kan zich ook bezighouden met je daginvulling. Samen met je ambulante begeleider worden je talenten en interesses in kaart gebracht en kunnen we je een passende dagbesteding aanbieden. Zo heb je alle kans om op je eigen tempo en rekening houdend met je aandachtspunten je talenten te ontwikkelen. Je ontdekt hoe het eraan toe gaat als bij een echte baan en je doet nieuwe sociale contacten op. Als er ruimte voor is, dan kan je doorstromen naar een re-integratietraject. Blijkt dit toch te hoog gegrepen te zijn, dan kan je altijd terug naar de dagbesteding. We bieden uitdagende functies binnen ICT, design, administratie, sport of groenvoorziening.

Niet langer aan de zijlijn staan

Wij zijn werkzaam in Twente, waaronder Oldenzaal, Almelo, Hengelo en Enschede. Heb je wel een hulpvraag, maar geen zorgindicatie, ook dan kan je bij ons terecht. We helpen je met de aanvraag bij de gemeente. Zodra dit is goedgekeurd, begint de ambulante begeleiding voor je in Oldenzaal. We beginnen met het in kaart brengen van je hulpvraag en waar je talenten en interesses liggen. Dit wordt opgevolgd met regelmatige gesprekken, om de voortgang van je doelen goed in de gaten te blijven houden. Met onze professionele begeleiding verleg je je grenzen en behaal je je doelen.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep