Ambulante begeleiding Hengelo

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Ambulante begeleiding Hengelo

Als je op zoek bent naar ambulante begeleiding in Hengelo, dan bieden wij je brede mogelijkheden. ZVTwente is gevestigd in Enschede en wij gaan ervan uit dat ieder mens sterk hecht aan zijn of haar zelfstandigheid. Onze hulpverlening is erop gericht om dit te stimuleren en jou de ondersteuning te geven die je nodig hebt. Onze ambulante begeleiding voor jou in Hengelo kan zich richten op het op orde houden van de financiën, huisvesting, huiselijke begeleiding en dagbesteding of re-integratie. Jij bepaalt waar we jou in ondersteunen. Iedereen heeft zijn/ haar sterke en minder sterke punten. Onze hulpverlening is gericht op jou als individu. Zo wordt het traject volledig ingericht op jouw tempo en de vaardigheden die je hebt.

Een actief leven met onze ambulante begeleiding voor jou in Hengelo

Het doet iedereen goed om een actief leven te leiden en tijd te besteden aan de eigen interesses. Privé en werk gaan hand in hand. Vanuit onze ambulante begeleiding in Hengelo bieden we je ook een passende plak voor dagbesteding. Door eerst jouw interesses en talenten in kaart te brengen, geven we je de kans om op je eigen tempo en binnen je eigen kunnen je vaardigheden te vergroten. Op deze manier leer je hoe het er aan toe gaat bij een echte baan en doe je nieuwe sociale contacten op. Als de mogelijkheid bestaat, kan je doorstromen naar een re-integratietraject.

Dicht bij huis

Met ons werkgebied in Twente bieden we ambulante begeleiding in Hengelo, Enschede, Borne en onder andere in Oldenzaal. Ook als er geen zorgindicatie is, maar wel een hulpvraag, kan je bij ons terecht. We helpen je met de aanvraag bij je gemeente en zodra dit akkoord is gaan we aan de slag. Je persoonlijke begeleider kijkt samen met jou naar je doelen en deze worden in de gaten gehouden met regelmatige vervolggesprekken. Wij hanteren een individuele benadering, die ervoor zorgt dat jouw doelen zo optimaal mogelijk benaderd worden. Als het om dagbesteding gaat, en waar mogelijk re-integratie, bieden we uitdagende functies op de gebieden van ICT, administratie, design, sport of groenvoorziening. Wij gaan samen voor een actief leven, waar zelfstandigheid zoveel mogelijk benaderd wordt.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep