Ambulante begeleiding Borne

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Ambulante begeleiding Borne

Als het gaat om ambulante begeleiding in Borne bieden wij, ZVTwente, hulpverlening die specifiek is afgestemd op jouw wensen. Wij gaan uit van het standpunt dat iedereen een grote waarde hecht aan de zelfredzaamheid, en wij stimuleren dit. Onze begeleiding richt zich op de thuissituatie, maar heeft ook betrekking op dagbesteding en, als het mogelijk is, re-integratie. Jij bepaalt waar we je in ondersteunen. We bieden ondersteuning op de vlakken van je financiën, huisvesting, huiselijke relaties en dagbesteding of re-integratie. Iedereen heeft zijn/ haar sterke en minder sterke punten. Onze individuele ambulante begeleiding in Borne is erop gericht jou te ondersteunen waar je dat echt nodig hebt.

Maatwerk als het gaat om je ambulante begeleiding in Borne

Het doet je goed om een actief leven te leiden en tijd te besteden aan je interesses, en zodoende je talenten te ontwikkelen. Het begin van onze begeleiding is dan ook om samen met jou te kijken waar je interesses en talenten liggen en hoe we je kunnen ondersteunen om deze te ontwikkelen. We kunnen je een passende dagbesteding bieden, waar je je vaardigheden kunt laten groeien en waar je nieuwe sociale contacten opdoet. Op deze manier doe je ook ervaring op in hoe het er aan toe gaat bij een echte baan. Maar dan wel op je eigen tempo en rekening houdend met jouw aandachtspunten. Als de mogelijkheid bestaat, kan je doorstromen naar een re-integratietraject.

Onze ambulante begeleiding voor jou in Borne begint met een gesprek tussen jou en je persoonlijke hulpverlener om je doelen te bepalen. Dit wordt opgevolgd met regelmatige gesprekken om je doelstellingen te volgen.

Een actief leven

Werk en privé gaan hand in hand. Onze dagbesteding en waar mogelijk re-integratie geven je het aanbod aan verschillende en uitdagende functies, zoals werken binnen de ICT, administratie, design, sport of groenvoorziening. Blijkt dat re-integratie toch te hoog gegrepen is, dan kan je altijd terugstromen naar de dagbesteding.

We zijn werkzaam in de regio Twente, waaronder Borne, Hengelo, Almelo en Oldenzaal. Je kunt je aanmelden bij ons, ook als er geen zorgindicatie is, maar wel een hulpvraag. We helpen je met de aanvraag bij de gemeente. Samen zorgen we ervoor dat jij de ambulante begeleiding in Borne krijgt die je nodig hebt, zodat je je grenzen kunt verleggen.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep