Ambulante begeleiding binnen ZVTwente

ZVTwente helpt jou graag verder!

Ambulante begeleiding binnen ZVTwente

Ben je op zoek naar ambulante begeleiding? Dan kan ZVTwente jou hierin verder helpen. ZVTwente is een zorgorganisatie gevestigd in Enschede en actief in heel Twente. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van financiën, het vinden van een passende dagbesteding, huiselijke relaties en huisvesting. Hoe intensief deze begeleiding is bepaal jij zelf. Alles gaat in overleg met jou.

Vrijblijvende kennismaking

Wanneer jij je aanmeldt bij ZVTwente, gaan we vrijblijvend in gesprek om te kijken waar jouw hulpvraag ligt en hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen. Wil je tijdens het gesprek iemand meenemen? Dan kan dit natuurlijk. Binnen ZVTwente is het mogelijk te kiezen uit meerdere begeleiders. Zo heeft de een de voorkeur voor een vrouw en de ander voor een man. Beide zijn bespreekbaar en mogelijk. Het belangrijkste is dat je een klik hebt met je begeleider.

Als de klik er is en je beschikt al over een indicatie om ambulant begeleid te worden, dan kunnen wij jou vrijwel direct ondersteunen. Heb je nog geen indicatie, maar ben je wel op zoek naar ondersteuning? Dan kan je contact opnemen met de gemeente waarin jij woonachtig bent. Ook kunnen wij dit samen met jou doen. Contactgegevens van de 14 Twentse gemeenten kan je vinden op www.samen14.nl. (http://samen14.nl/Contactgegevens/14+Twentse+gemeenten/Lokale+toegang/)

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je aanmelden door op onze contactpagina (www.zvtwente.nl/contact) het contactformulier in te vullen. Ook kan je het bel-mij-terug formulier invullen, zodat wij jou kunnen terugbellen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met je opnemen. Wil je ons bellen? Dan kan dit via telefoonnummer 053 – 208 40 88.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep