Ambulante begeleiding Almelo

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Ambulante begeleiding Almelo

Als het gaat om ambulante begeleiding in Almelo, dan moet er sprake zijn van een ruim aanbod, zodat de hulpverlening aansluit bij wie jij bent. Wij van ZVTwente begrijpen dat iedereen sterk hecht aan zijn of haar zelfstandigheid en vanuit onze begeleiding stimuleren we dit. Wij werken vanuit de overtuiging dat iedereen de kans moet krijgen om talenten te ontwikkelen, en als het dan gaat om de ambulante begeleiding in Almelo, dat deze is afgestemd op de persoon. Hulpverlening waar het nodig is. De gebieden waar we je kunnen ondersteunen kunnen gaan over de financiën, huisvesting, huiselijke relaties en dagbesteding of re-integratie. Jij bepaalt waar wij je in ondersteunen.

Ambulante begeleiding op maat voor jou in Almelo

Het doet een mens goed om een actief leven te lijden en tijd te besteden aan de eigen interesses. Het is dan ook niet verrassend dat dit ons uitgangspunt is. Onze ondersteuning begint met het kijken, samen met jou, waar je interesses en talenten liggen. Zo stemmen we de hulpverlening af op de gebieden waar jij ondersteuning nodig hebt en kunnen we zo ook een passende dagbesteding voor je vinden. Je kunt bijvoorbeeld leren hoe het er aan toe gaat op een echte werkplek, maar dan wel op een manier die rekening houdt met jouw aandachtspunten. Je ontwikkelt je vaardigheden, je leert nieuwe taken en je kunt zo nieuwe sociale contacten opdoen.

De ambulante begeleiding die we je in Almelo bieden gaat gepaard met regelmatige gesprekken tussen jou en je hulpverlener. Op deze manier worden jouw doelen bepaald en wordt er met regelmaat gekeken hoe het gaat met de doelstellingen.

Ons werkgebied

We zijn werkzaam in Twente, waaronder Almelo, Oldenzaal, Hengelo en Enschede. Je kunt bij ons terecht ook zonder een zorgindicatie, maar wel met een hulpvraag. We kijken samen of onze ambulante begeleiding voor jou in Almelo passend is en helpen je met de aanvraag bij de gemeente. Is dit geregeld, dan maken we samen met jou een begeleidingsplan dat specifiek op jou is afgestemd.

We kunnen je ondersteuning aanbieden in de thuissituatie, maar ook naar dagbesteding. Bestaat de mogelijkheid, dan kan je doorstromen naar een re-integratietraject. Onze hulpverlening is erop gericht om je te ondersteunen waar jij dat nodig hebt, zodat je binnen jouw grenzen een actief leven kunt leiden.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep