Ambulante begeleiding

Aan de slag binnen jouw interesses? Wij helpen jou graag verder!

Ambulante begeleiding

Wanneer je merkt dat je ondersteuning nodig hebt bij bepaalde zaken in het leven, kan ambulante begeleiding een oplossing bieden. Dit kan gaan om allerlei zaken, zoals financiën en huisvesting, maar ook op gebieden als het vinden van een passende dagbesteding en huiselijke relaties. Voor iedereen zal de mate van begeleiding anders zijn. Daarom wordt altijd alles met jou overlegd, en behoud je de regie over je eigen begeleiding en keuzes.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je behoefte hebt aan ambulante begeleiding, kan je vrijblijvend met ons in gesprek gaan, zodat we samen met jou de hulpvraag in kaart kunnen brengen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een klik hebt met de persoon die jou gaat ondersteunen. Daarom zijn er verschillende begeleiders binnen ZVTwente werkzaam. Indien jij denkt de juiste begeleider te hebben gevonden, is het zaak om een indicatie aan te vragen bij de gemeente. Beschik je al over een indicatie zelfstandig leven? Dan kunnen we vrijwel direct starten.

Hoe meld ik mij aan?

Als ambulante begeleiding van ZVTwente jou wat lijkt, kan je op onze contactpagina (www.zvtwente.nl/contact) het contactformulier invullen. Ook kan je ons vragen je terug te bellen met het bel-mij-terug formulier, of je kunt zelf met ons bellen via telefoonnummer 053 – 208 40 88.

ZVTwente staat voor:

  • Vaste begeleiding

  • 24/7 bereikbaar

  • Direct zorg

  • Vrijblijvende kennismaking

Bel mij terug

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Zorg Visie Twente heet voortaan
Visie Groep

Vanaf 1 januari 2019 is Zorg Visie Twente verder gegaan onder de naam Visie Groep. Klik op de knop hieronder om naar de Visie Groep website te gaan.

Visie Groep